Gratis hemsida

Gratis hemsida

Har du någon gång sökt på gratis hemsida företag?

Har du någon gång Googlat på gratis hemsida? Vi har sett att många gör det. Men varför? Antagligen för att en inte vill lägga pengar på det till en början. Tyvärr har vi flera kunder som fått erfara att det inte alltid är en bra idé. Hemsidan ska ju vara ditt skyltfönster ut till nya kunder. För att få in pengar måste du ha kunder – och för att få kunder måste du synas – och för att synas måste du ha en hemsida. Ganska logiskt, eller hur?

Resultatet av att bygga sin egen hemsida kan variera såklart. Men många kunder, framför allt småföretagare, som har byggt sin hemsida själva får inte till det dem har tänkt sig från början. Då har det alltså tagit tid och därmed tid från det du egentligen ska göra i ditt företag – nämligen sälja och tjäna pengar. Vissa väljer att bygga sin hemsida i enklare webbutvecklingsmiljöer så som WIX eller ONE. Problemet är att det är ganska begränsat i vad du kan göra och därav kan resultatet bli något annat än förväntat.

Vi på WebCreative vill ju självklart ändra på detta. Du ska vara nöjd med din
främsta säljare – hemsidan! Vi har tagit fram tre olika paketpriser för olika ändamål. Och det bästa av allt är att du kan välja avbetalning i 12 månader utan extra kostnader. För vi vill att även nyföretagare ska ha råd att köpa en proffsig och unik hemsida från en webbyrå.

Dela