Webbshop

Starta Webbshop hos oss

Webbshop eller e-handel? Kärt barn har många namn

Oavsett vad du väljer att kalla din butik tror vi på det unika hos varje företag. Därför erbjuder vi en skräddarsydd och sömlös webbshop för ditt ändamål. Vårt team jobbar i WooCommerce – en av världens största plattformar för e-handel. WooCommerce är en WordPressbaserad plattform och har en öppen källkod vilket ger oändliga möjligheter för dig.

Ditt företag – Din butik

Ta hjälp av en webbyrå för att bygga din butik. Självklart ska du kunna driva din butik själv. När vi har byggt färdigt din e-handel hjälper vi dig att komma i gång med den. Vi ser till att du känner dig trygg i att driva sidan själv. Du kommer alltså kunna lägga upp nya produkter, ta bort produkter, hantera lagersaldo och mycket mer. Känner du att du vill ha någon som gör det åt dig så hjälper vi självklart till.

Webbshop

Vad ska jag ha för betalningssystem?

Ibland kan det kännas som en djungel av betallösningar. Som webbyrå kan vi tillsammans med dig ta fram den eller de lösningar som passar din e-handel bäst. Vi kan integrera klarna, Swish, Paypal med flera.

E-handel

Dina kunder kan känna sig trygga

Vi tummar aldrig på säkerheten. Din webbplats ska alltid vara uppdaterad med de senaste säkerhetstilläggen. Vi ser till att skydda din hemsida med SSL-certifikat, spamfilter och brandvägg. Sidan kommer alltid att vara krypterad. Som ett resultat av det kan ingen avlyssna och tolka trafiken mellan besökare och hemsidan. Alltså kan dina kunder skriva in personuppgifter och kreditkortsuppgifter utan att få de stulna.

Fem steg till färdig E-handel

1

När du valt att köpa hemsida börjar vi med ett uppstartsmöte. 

2

Vi analyserar ditt företags behov och och tar fram en strategi.

3

Vi skapar en skiss som du kan komma med synpunkter  och idéer på. Sedan godkänner du skissen.

4

Här bygger vi hemsidan samt integrerar olika system och funktioner.

5

Vi skickar hemsidan till dig för granskning. När du godkänt sidan publicerar vi den.

Visa din produkter för världen

För att nå ut kan du välja att marknadsföra dina produkter på både Google och Sociala medier. Ett bra sätt är att använda sig av Carousel-annons på Facebook. Då kan du marknadsföra upp till 10 produkter med en unik länk till din hemsida på varje vara.