Köpa hemsida till företag

Att köpa hemsida ska vara enkelt

När du ska köpa hemsida till företag är det några viktiga saker för dig att tänka på. Vad är syftet med hemsidan, hur ska den se ut och hur många flikar behövs. Resten sköter vi! Vi hjälper självklart gärna till om du inte riktigt vet vad behovet är.

YouTube player
Köpa hemsida

Tumma inte på resultatet!

I stället för att köpa hemsida av en webbyrå väljer många att bygga sin hemsida på egen hand i hopp om att komma undan diverse kostnader. Ofta resulterar detta i ett sämre resultat och förlorad tid. Genom att erbjuda skräddarsydda lösningar och fasta paketpriser kan alla ta del av våra tjänster.

SUPPORT

Luta dig tillbaka och låt oss hjälpa dig med service och underhåll.

REBUILD

Har din hemsida som fallit ur tiden? Låt oss ge den liv igen.

E-POSTADRESSER

Vi jobbar med Office 365 & Google Workspace.

UTBILDNING

Vill du ta hand om din hemsida på egen hand? Vi utbildar dig!

Vi bygger din hemsida i WordPress

WordPress är ett CMS (Content Management Systems) som är utformad för alla behov. Därför kan vi erbjuda en funktionell och stilfull design på din hemsida. Det bästa av allt är att du själv kan ta över sidan när den är klar. Du äger alltid din egen hemsida. Alltså behöver du inte tänka på att behöva köpa ut din hemsida en gång till om du vill ta över själv eller byta leverantör.

Så här arbetar vi

Ditt företags bästa säljare vågar vi påstå är hemsidan. Med rätt grund i designen och det tekniska bakom når hemsidan ut till många besökare per månad. Med besökare menar vi potentiella nya kunder. När en ny besökare klickar sig in på sidan så ska den direkt förstå vart den vill och ska göra. Sidan ska vara lättnavigerad för alla besökare. Vårt team jobbar alltid med den senaste tekniken inom webbutveckling.

Fem steg till färdig hemsida

1

När du valt att köpa hemsida börjar vi med ett uppstartsmöte. 

2

Vi analyserar ditt företags behov och och tar fram en strategi.

3

Vi skapar en skiss som du kan komma med synpunkter  och idéer på. Sedan godkänner du skissen.

4

Här bygger vi hemsidan samt integrerar olika system och funktioner.

5

Vi skickar hemsidan till dig för granskning. När du godkänt sidan publicerar vi den.

Säkerheten på din hemsida

På WebCreative jobbar vi stenhårt på säkerheten när du ska köpa hemsida. Vi ser till att sidan har ett SSL-certifikat. Detta innebär att anslutningen till din hemsida blir krypterad. Både du och dina besökare ska känna sig trygga på din hemsida. En annan fördel är att det resulterar i bättre positioner på google.