Webbhotell WordPress

Domän och Webbhotell

Välj rätt webbhotell tillsammans med oss!

Har du någon gång klickat dig in på ett webbhotell wordpress och känt du inte vet vad du ska ha? Vi hjälper dig hela vägen med val av och köp webbhotell, registrering av domännamn och start av databas. Vi vill att det ska vara så bekymmersfritt som möjligt för dig. Ta hjälp av oss så slipper du allt det krångliga!

Det finns några aspekter att titta på
innan du skaffar ett webbhotell.

Webbhotell WordPress - De här rekommenderar vi!

Webbhotell Loopia

Vi rekommenderar främst Loopia. Det har stabila servrar och snabba hastigheter, vilket minskar laddningstiden för din hemsida och förbättrar din rankning på Google. Loopia erbjuder också bra support via chatt, mail och telefon.

Webbhotell One

Webbhotell nummer två är One.com. Det är ett enklare och billigare webbhotell, perfekt för mindre hemsidor utan stora krav på funktionalitet. Om du behöver mer kapacitet, finns större paket att välja. One.com erbjuder också bra support via mail och telefon.

Webbhotell WordPress

Webbhotell Sverige

Ska du lansera ditt företag i fler länder än Sverige så hjälper vi dig att nå snabba laddningstider även där. Det går till så att vi bygger din hemsida på ett webbhotell i Sverige – därefter använder vi ett system som heter CDN (Content Delivery Network). Det innebär att sidan laddas i Sverige men alla bilder och filmer hämtas från servrar i hela världen. Alltså hämtar sidan upp innehållet från den server som ligger närmast den enheten som går in på sidan. Det resulterar i snabba laddningstider utan att ha webbhotell i flera länder.

Domän

Våra webbutvecklare hjälper till att registrera ditt önskade domännamn. Vanligast är att det är samma som företagsnamnet. Ibland kan det vara upptaget och då hittar vi ett som ligger nära det namnet du först valt. Du kan även välja att ha flera domäner som pekar mot samma hemsida. Kostnaden för domäner kan variera lite beroende på vilken toppdomän du väljer att ha. Vanligast toppdomänerna är .se, .com .nu.

Flytt av domän och webbhotell

Om du redan har en domän och/eller ett webbhotell som du vill flytta, så hjälper vi dig med det. Kostnaden för flytt kan variera beroende på vad du har för webbhotell.

pil