Webbhotell WordPress

Välj rätt webbhotell tillsammans med oss!

Har du någon gång klickat dig in på ett webbhotell wordpress och känt du inte vet vad du ska ha? Vi hjälper dig hela vägen med val av och köp webbhotell, registrering av domännamn och start av databas. Vi vill att det vara så bekymmersfritt som möjligt för dig. Det finns några aspekter att titta på innan du skaffar ett webbhotell. 

  • Vilka funktioner får du tillgång till
  • Du ska bara betala för det du behöver
  • Behöver du hög hastighet eller stort utrymme
  • Ska hemsidan visas i fler länder


Ta hjälp av oss så slipper du allt det krångliga!

Webbhotell WordPress - De här rekommenderar vi!

Webbhotell Loopia

Det vi rekommenderar mest är Loopia. Det har stabila servrar och levererar höga hastigheter. Höga hastigheter sänker laddningstiden på din hemsida – som i sin tur ger dig högre rankning på Google. Bra va?
Loopia erbjuder dessutom en bra support på mail och telefon.

Webbhotell One

Webbhotell nummer två är ONE.com. Det är ett lite enklare men billigare webbhotell. Detta kan du välja om du bara ska ha en mindre hemsida utan större krav på funktionalitet. Här kan du bara ha en domän under ett konto.

Webbhotell Sverige

Ska du lansera ditt företag i fler länder än Sverige så hjälper vi dig att nå snabba laddningstider även där. Det går till så att vi bygger din hemsida på ett webbhotell i Sverige – därefter använder vi ett system som heter CDN (Content Delivery Network). Det innebär att sidan laddas i Sverige men alla bilder och filmer hämtas från servrar i hela världen. Alltså hämtar sidan upp innehållet från den server som ligger närmast den enheten som går in på sidan. Det resulterar i snabba laddningstider utan att ha webbhotell i flera länder.

Webbhotell WordPress

Domän

Våra webbutvecklare hjälper till att registrera ditt önskade domännamn. Vanligast är att det är samma som företagsnamnet. Ibland kan det vara upptaget och då hittar vi ett som ligger nära det namnet du först valt. Du kan även välja att ha flera domäner som pekar mot samma hemsida. Kostnaden för domäner kan variera lite beroende på vilken toppdomän du väljer att ha. Vanligast toppdomänerna är .se, .com .nu.

Flytt av domän och webbhotell

Om du redan har en domän och/eller ett webbhotell som du vill flytta, så hjälper vi dig med det. Kostnaden för flytt kan variera beroende på vad du har för webbhotell.

pil