Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen

Det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen wordpress

Fått hjärtat i halsgropen på grund av att din hemsida visar meddelandet ”det har uppstått ett kritiskt fel på webbplatsen”? Tyvärr försvinner inte det meddelandet utan handpåläggande på din webbplats. Dock kan felet bero på många olika faktorer. Du bör åtgärda detta fel snarast då dina besökare inte kan nå sidan. Dessutom kan det ge en känsla av din hemsida är oseriös även om den inte är det.

Möjliga orsaker när kritiskt fel på webbplatsen uppstår

Det första du kan kolla upp är felloggarna på din server. Där kan du förhoppningsvis få reda på vad som orsakat just ditt fel. Om du inte hittar felet där kan du börja med att inaktivera dina plugins och sedan en efter en aktivera dom igen och se om det är något av dom som är felet. Skulle det vara så att ett plugin orsaker felet kan du se efter om det är uppdaterat ordentligt.

Nästa steg är att titta om du har den senaste php-versionen på din webbplats. Om inte, prova att uppdatera php och se om felet kvarstår. Ibland kan det vara så att du har senaste php-versionen men att vissa plugin inte stödjer den. Då kan du nedgradera till en tidigare version fram tills att dina tillägg stödjer den senaste.

 

Skulle inte detta hjälpa kan du höra av dig till ditt webbhotell och se om dem kan hjälpa dig.

Dela