Blackburst Media

Blackburst Media

Blackburst Media AB – Filmproduktion

Blackburst Media AB är ett nystartat företag i Falköping. Företaget har tidigare ingått i mediabyrån Workcreative som nu har blivit en renodlad webbyrå med namnet WebCreative. Bolagen sitter i samma lokaler på Sankt Olofsgatan 42 i Falköping. Inom kort kommer länk till hemsidan.

Filmproduktion i Falköping med omnejd

Blackburst Media kommer i huvudsak att syssla med filmproduktion, tv-produktion, fotografering samt 3D-framtagning. Målet är att skapa content åt företagskunder med tillhörande marknadsföring på Google och sociala medier.

Förtagets signum kommer vara att skapa film i hög kvalité med hjälp av vass kompetens och den senaste utrustningen.  Teamet består av producent/projektledare, fotograf, ljudtekniker och gaffer – alla med gedigen kunskap inom filmproduktion.

Med erfarenhet inom TV kommer Blackburst Media AB även att hyra ut personal till olika tv-produktioner. Teamet kan bistå med bland annat fotograf, b-fotograf, koordinator, produktionsassistent, chaufför med mera.

3D och CGI

Förutom att jobba med foto och film finns möjlighet till att ta fram bilder och filmer på produkter som endast finns som CAD-ritningar. Vi hjälper till att ta fram CGI från en CAD-fil som kan användas som produktbilder. Fördelen med den här tekniken är att produkten går att marknadsföra redan innan den har satts i produktion.

 

Mer information om Blackburst Media kommer inom kort!

Dela